Drager huren

Om te weten of een drager echt bij je past is het ontzettend fijn om eerst te voelen of dit werkelijk zo is. Immers, het ene merk spijkerbroek zit op het ene lijf heerlijk, maar nergens naar voor de ander. Zo zit het ook met een drager. Het huren van een drager is daarom een hele fijne manier om dit te testen.

Vaak hebben mensen na het doen van een pasconsult een beetje beeld welke drager het beste bij ze past, of ze zijn verliefd op een bepaalde drager, maar het blijft een flinke uitgave. Hier gaat toch altijd het Nederlandse gezegde ‘meten is weten’ op. Een drager dan huren om te kijken of dit echt zo is, is een hele handige manier om dit in de praktijk te voelen en voorkomt wellicht een flinke miskoop.

Ook het huren van een drager voor bijvoorbeeld een vakantie behoort tot de mogelijkheden, dus kom snel kijken wat voor jullie werkt.

De kosten van het huren van een drager zijn €5 per week. De borg is €100, waar we de huurprijs vanaf halen als je deze weer in goede staat terug brengt. Mocht je de drager per post willen ontvangen, dan zijn de kosten daarvan voor de ontvanger.

DRAGERS
Sommige ergonomische dragers zijn vanaf de geboorte te gebruiken, anderen pas veel later. In mijn assortiment heb ik dragers voor alle leeftijden, van de geboorte tot de kleutertijd. Het zijn er inmiddels ruim over de vijftig dus kom gerust een keer kijken.

Onder andere in mijn kast liggen:
– Amazonas Smart Carrier
– Baby Bjorn ONE
– Babylonia Flexia
– Boba 4G
– Bondolino
– Connecta
– Emeibaby (baby & toddler)
– Ergobaby
– Fidella Fusion
– Hana Baby
– ISARA (zowel een toddler versie als the ONE)
– Je Porte Mon Bebe
– Kokadi Flip
– LennyLamb
– Manduca
– Marsupi
– Mucibi
– Patapum
– Ruckeli
– Snoozebaby Kiss & Carry
– Tula (baby, toddler & free to grow)

Er komen regelmatig dragers bij die (nog) niet in dit rijtje staan dus bij specifieke wensen, neem even contact op.