Doek huren

Is dragen helemaal nieuw voor je of ben je juist al heel ervaren maar wil je eerst een andere maat doek of een specifieke blend proberen voor je een (dure) aankoop doet? Een doek huren om te kijken of het wat voor je is, is natuurlijk vele malen goedkoper dan een miskoop doen, of meerdere…

Bij mij heb je een ruime keuze in maten, kleuren en blends als het gaat om geweven doeken, maar er zijn ook diverse rekbare doeken en bijvoorbeeld voor een vakantie een doek speciaal voor in het water huren behoort tevens tot de mogelijkheden.

Naast alle lengtematen (van maat 1 tot en met maat 9) heb ik ook doeken van de meest uiteenlopende prijzen en merken. Zo zijn er doeken van diverse budgetmerken als Yaro & Littlefrog, ideale newborndoeken van bijvoorbeeld Hoppediz & Pure Baby Love, maar ook doeken uit het duurdere segment, als Artipoppe, PinkNova & Woven Wings. Voor elk wat wils dus. Vraag gerust naar de mogelijkheden en het huidige aanbod.

De kosten van het huren van een doek zijn €5 per week. De borg is €100 (*uitzonderingen daargelaten waar de prijs van de doek veel hoger ligt), waar we de huurprijs vanaf halen als je deze weer in goede staat terug brengt. Mocht je de doek per post willen ontvangen, dan zijn de kosten daarvan voor de ontvanger.